Verslag Workshop PA-Techniek 5 okt 2013

 

Drukte tijdens Workshop PA-Techniek Basis

In de hoge Weye in Beekbergen vindt de 2e door BALK, samen met BEN KOOPS Sound Equipment georganiseerde Workshop PA-Techniek Basis voor koren plaats. Maar liefst 17 cursisten buigen zich in de ochtend over de theorie van de PA techniek.

 

In de middag zingt Powerpopkoor enthousiast enkele nummers als Zij, Human, en Stay the night, zodat de cursisten het mengpaneel, de monitoren en microfoons kunnen instellen en de theorie in de praktijk ten uitvoer kunnen brengen.


De cursisten vragen cursusleiders Ben, Jaap en Werner de oren van het hoofd en er wordt ook onderling druk overleg gevoerd. Af en toe galmt een enorme piep door de zaal en kijken alle cursisten elkaar vragend aan, wie de boosdoener is. De sfeer is ontspannen en iedereen is druk in de weer.

 

PowerpopkoorZowel de cursusleiders als cursisten zijn erg enthousiast over de workshop. BALK hoopt met deze workshop de koorleden en technici van koren meer kennis te geven, zodat de koren nog beter tot hun recht komen tijdens hun optredens en concerten. In gesprek met  de cursisten lijkt dit doel zeker geslaagd.

Alle cursisten ontvangen aan het einde van de workshop een certificaat als bewijs van hun deelname.

 

BALK verwacht in het voorjaar een Workshop PA-Techniek Vervolg te organiseren, zodat de kennis nog verder kan worden uitgebreid. Houd onze BALK nieuwsbrief in de gaten!

Geconcentreerde cursisten

 

Delen: